Cornelia Catanga, momente cumplite la o lună după ce a suferit un atac de cord: „Moartea ne dă târcoale”

 
+3 click pentru
galerie

Cornelia Catanga trece prin clipe grele! Luna trecută, artista a suferit un infarct, car ei-a pus viaţa în pericol, dar din fericire, se simte bine în momentul de faţă. Cu toate acestea, o altă problemă a apărut în viaţa faimiliei sale.

Data de 13 august, Mariana, cumnata Corneliei Catanga a decedat în urma unui infarct. Situaţie în care a fost pusă şi artista, în urmă cu o lună. În ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru cea pe care a considerat-o soră.

Cornelia Catanga a dat dintr-o dramă în alta. Acum artista trebuie să îşi adune puţinele puteri care i-au mai rămas, pentru a o conduce pe ultimul drum pe cumnata ei. Potrivit click.ro, cântăreaţa s-a declarat extrem de îndurerată şi nu ştie când se va termina seria de necazuri şi de evenimente nefericite din viaţa ei.

”Nu ne așteptam ca Mariana, care era o femeie cu un suflet mare, să moară atât de tânără. Medicii s-au chinuit să o țină în viață, însă inima ei era foarte slăbită, ea avea probleme cardiace mai vechi. Obosea mult în ultima vreme. Soțul meu a plâns în genunchi, lângă patul ei, s-a rugat să se facă bine, dar biata femeie n-a mai avut zile. Suntem distruși. Nu merg la înmormântare, vreau să mi-o amintesc așa cum era, plină de viață (...) Moartea ne dă târcoale, pe mine m-a iubit Dumnezeu și m-a mai lăsat p-aici, însă cumnata mea s-a prăpădit. Nu este o simplă coincidență. Am avut numai necazuri în ultima vreme, am pierdut casa, căci n-am mai avut bani de rate, locuim la un prieten cu inimă mare și am rămas fără bani, căci nu mai pot cânta trei luni, cât mă aflu în concediu medical”, a declarat Cornelia Catanga, potrivit click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest