Cornelia Catanga şi-a acuzat soţul că i-a schimbat copilul la naştere

 

Medicii i-au spus că va aduce pe lume o fetiţă, însă Aurel Pădureanu i-a adus în braţe un băiat. Regina muzicii lăutăreşti îşi spune povestea halucinantă.

"Am crezut că e fată până în ultima clipă. L-am născut pe Alexandru, eu am probleme cu ochii şi mi s-a spus că n-am voie să am copii şi... o veste în premieră, pe Alexandru l-am scos pe numele meu de domnişoară, nu pe numele lui Pădureanu. În ideea de a îi face bucurie lui Pădureanu şi mie, totodată,  am vrut fata, doctorul ştia că e băiat, dar nu a vrut să îmi provoace un şoc. Vine Pădureanu cu băiatul în braţe şi apoi a venit doctorul şi mi-a explicat tot ce s-a întâmplat şi apoi m-am liniştit. Am fost nervoasă, am fost agitată, a fost o problemă mare. Nu ştiam să alăptez copilul, dormeam.", a povestit Cornelia Catanga, la "Agenţia VIP".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate