Corneliu Vadim Tudor, mândru de fetele lui: Cunoaşte-le pe Lidia şi Eugenia

 

Corneliu Vadim Tudor are cu ce se mândri! Lidia şi Eugenia Tudor sunt lumina ochilor lui! Sunt două domnișoare fără de care viața europarlamentarului ar fi mult mai săracă!

Sunt comoara lui cea mai de pret! Si, cum isi doreste sa aiba totul, Tribunul, le-a impus niste reguli stricte! Fetele sunt însoţite în permanenţă de bodyguard, nu-si pierd noptile prin cluburi si nu au voie sa-si faca iubiti!

Adoră să-şi petreacă timp împreună! Fetele petrec multe ore la cumpărături, în timp ce tatăl se bucură de prezenţa lor mai mult in concedii! Acesta este Corneliu Vadim Tudor, cel care se sacrifică pentru binele ţării!

În politică este un barbat ferm, bataios, gata oricand sa lupte pentru ideile lui. Dar cand vorbim despre Corneliu Vadim tatal, lucrurile se schimba radical.

Este sensibil, iubitor si mereu atent la cererile celor trei doamne ale casei: sotia si cele doua fiice. Ei bine, am putea spune ca femeile conduc! Greu de crezut, dar asta este adevarul cand vorbim despre familia politicianului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest