Coronavirusul a dat vedetele din România peste cap! Au probleme cu adaptarea la autoizolare/ VIDEO

 

Unii se distrează, iar alţii iau lucrurile mai în serios. Ba chiar mai mult, au mici probleme cu adaptarea la autoizolare. Ana Morodan este revoltată de tot ceea ce se întâmplă, iar Randi şi-a mutat studioul acasă şi încearcă să ia tot ceea ce se întâmplă cu calm, iar Anda Adam şi-a refăcut întreg programul, astfel încât să poată să sta izolată la domiciliu.

Vedetele ne arată ce fac şi cum se descurcă în autoizolare. Ana Morodan, se pare, că este ca şi legată de mâini şi de picioare după ce a luat-o panica singurătăţii pe stradă. Va sta în autoizolare, dar va încerca, şi asta ne sfătuieşte şi pe noi, să avem mai multă grijă cu isteria.

Adrian Mutu şi-a luat şi el măsuri de protecţie şi a transmis un mesaj important pentru cei care îl urmăresc: „Aş vrea să vă transmit un mesaj de încurajare. Vreau să luaţi foarte serios acest virus. Să ascultaţi ce spun autorităţile, să ne igienizăm aşa cum trebuie şi Doamne Ajută, să trecem peste această perioadă dificilă. Staţi acasă, aşa cum stau şi eu, şi aveţi grijă de persoanele dragi, de noi toţi, căci doar uniţi putem trece peste acest moment dificil”

În timp ce unii se încurajează, alţii au început deja să simtă efectele izolării, aşa cum este şi cazul lui Randi. Artistul şi-a luat toate lucrurile şi toată aparatura din studio şi le-a adus acasă pentru a face muzică în continuare.

Şi Ruby s-a organizat şi a ieşit să îşi facă provizii, ca să nu fie nevoită să mai părăsească apartamentul. De la produse alimentare, până la produse de igienizare a casei, artista nu a omis absolut nimic de pe rafturile din magazine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest