Coşmarul pentru Mioara Roman continuă! Este bună de plată: "E o înscenare! Am drept la apel"

 
+2 click pentru
galerie

Coşmarul pentru Mioara Roman continuă. În presă au apărut zvonuri care spun că ar fi pierdut definitiv procesul cu RA-APPS-ul pe tema chiriei restante pentru vila din Primăverii şi că acum ar trebui să plătească statului aproape o jumătate de milion de euro. Mioara Roman a clarificat însă lucrurile.

Data de 29 ianuarie 2015 a fost o zi neagră pentru Mioara Roman. A fost nevoită să părăsească vila de protocol din Primăverii, unde a stat 25 de ani cu chirie. Necazul nu s-a oprit, însă. Zvonurile spun că Mioara Roman ar fi bună de plată, iar suma care se vehiculează este fabuloasă: 370.000 de euro. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti nu i-ar fi dat câştig de cauză în procesul în care cerea să fie exonerată de la plata banilor pentru chirie şi penalităti.

Contractul de închiriere al locuinţei a încetat în anul 2009, iar cei 370.000 de euro pe care se presupune ca ar trebui sa-i plateasca Mioara Roman  reprezintă plata chiriei pentru perioada 2008-2012, la care se adaugă şi penalităţi. După ce s-a mutat din locuinta in care a locuit timp de 25 de ani, doamna Roman isi amintea cu groaza câţi bani a investit in acea vila.

"Nu, e o înscenare. Am drept la apel. Trebuie sa fac apelul. Am refăcut-o integral. Era o casă abandonată şi am schimbat băile, tot. Numai pentru băi am investit 62.000 de euro, plus întreţinerea. Acoperişul de nouă ori, nu mai ştiu cât a costat", a spus Mioara Roman la Antena Stars.

Şi nu e totul! Pentru chiria din 2012 şi 2013, RA-APPS-ul îi mai pretinde Mioarei încă 117 mii de euro. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este, însă, una definitivă.. după cum spune chiar doamna Mioara Roman. 

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest