Coșmarul prin care trece Gabriela Cristoiu! Iubitul turc i-a transformat vecinii în detectivi: „I-a pus să mă urmărească, îmi trimite poze cu mine noaptea!”

 

Fostul iubit al Gabrielei Cristoiu pare să fi devenit obsedat de ea. În exclusivitate la Antena Stars, bruneta a povestit cum a ajuns să fie terorizată.

 

Gabriela Cristoiu a ajuns să trăiască spaimele vieții ei. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a povestit coșmarul prin care trece. Ea susține că fostul iubit turc, în vârstă de 60 de ani, a devenit obsedat de ea în așa măsură încât i-a pus proprii vecini să îi urmărească fiecare mișcare. Tânăra a realizat acest lucru când a primit poze cu ea de la fostul iubit turc în care apărea când părăsea locuința. Iar imaginile erau din această săptămână!  

 

„Eu încerc de foarte mult timp să scap de acest turc. Acest om îmi trimite mesaje noaptea. Este un domn care are în jur de 60 de ani, părerea mea este să-ți vezi de treaba ta. A pus niște vecini să mă urmărească. Acest om încă nu și-a revenit după această despărțire. Eu am fost și bătută de acest om. Ieri mi-a trimis poze cu mine, când plecam seara de acasă”, a mărturisit Gabriela Cristoiu, pentru Antena Stars.

 

Bătută chiar în sfânta zi de Paște de turc, terorizată acum cu mesaje, apeluri și poze, tânăra nu știe ce să mai facă să scape din coșmarul pe care-l trăiește: „Mă sperie foarte tare, pentru că eu nu am căutat pe nimeni în viața mea în telefon, să stau să urmăresc oameni, să stau să le trimit mesaje, email-uri, să-mi fac numere false”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest