Cosmin Natanticu urcă pe scenă la premiera noului sezon iUmor și face praf Valentine’s Day: „Nu e sărbătoarea noastră!”

 

Cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia va avea premiera duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

Premiera sezonului 16 va fi deschisă de Cosmin Natanticu, juratul iUmor care, sătul până peste cap de toate sărbătorile impuse, dă de pământ cu Valentine’s Day.

“Eu nu înțeleg asta cu Valentine’s Day, pentru că nici măcar nu e sărbătoarea noastră! Cheloo a avut dreptate: <<Aș sărbători Ziua Îndrăgostiților, dacă tot anul aș fi lăsat în pace!>> argumentând că Lizi, soția lui „E disperată după cadouri și e din ce în ce mai greu să o impresionez!”.

 

Ce alte dezvăluiri a mai făcut juratul iUmor, dar şi dacă au fost sau nu de acord cu remarcile lui ceilalţi colegi din juriul show-ului de la Antena 1, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al sezonului 16, difuzat duminică, de la 21.00, la Antena 1.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest