Cosmin Olăroiu şi femeia discretă din viaţa lui, într-o ipostază rară! Cum arată cea care i-a fost alături timp de 30 de ani VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Pe data de 8 iulie, Crina Abrudan şi Gabi Popescu au împlinit doi ani de când s-au căsătorit, prilej de sărbătoare. Soţia lui Gabi Popescu a postat o fotografie în care a fost imortalizat momentul de acum doi ani, în cadrul căreia apar şi naşii: Cosmin Olăroiu şi soţia sa, Luminiţa Olăroiu.

Cosmin Olăroiu, în vârstă de 48 de ani, este căsătorit de când avea numai 18 ani cu Luminiţa, în vârstă de 47 de ani, iar împreună au un fiu, Daniel Antonio (29 de ani). Cei doi formează unul dintre cele mai stabile şi discrete cupluri din lumea fotbalului românesc, nu mulţi fiind cei care cunosc detalii din viaţa privată a fostului tehnician al Stelei.

În fotografia postată de Crina Abrudan pe social media, Cosmin Olăroiu şi Luminiţa Olăroiu arată impecabil, fiind îndr-adevăr un cuplu care emană fericire şi împlinire. Soţia fostului tehnician este o femeie extrem de elegantă şi răsfăţată, fiind întotdeauna surprinsă cu cadouri exclusiviste din partea lui Cosmin Olăroiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest