Costi Ioniţă, confesiuni nemaiauzite! Care este secretul din spatele succesului?

 
+2 click pentru
galerie

A devenit un nume respectat şi dincolo de graniţă, însă celebritatea nu i-a luat minţile lui Costi Ioniţă. În ultimii ani, artistul a adoptat un stil de viaţă sănătos, şi-a schimbat look-ul şi a învăţat să se bucure de tot ce-l înconjoară.

Cântăreţul a dat mai multe amănunte din viaţa artistului, dar şi despre oamenii care l-au susţinut tot timpul. Colaborările cu marii artişti internaţionali i-au dus faima peste hotare, iar acum Costi Ioniţă culege roadele.

"Este o confirmare a faptului că munca aceasta nu este în zadar şi într-un fel sau altul mă bucur atât pentru mine cât şi pentru neamul din care fac parte că suntem respectaţi. Încerc ca prin muzica mea să dăruiesc cât mai multă iubire, lumină, fericire, pace pentru că asta este ideea muzicii de a aduce cât mai multe lucruri frumoase pe lume," a declarat Costi Ioniţă, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Printre cei care se mândresc cu naţionalitatea lor şi se laudă peste tot în lume că vin din România se numără şi Costi Ioniţă, care, în ultimele luni, are parte de un succes nebun pe piaţa muzicală internaţională.

"Viaţa mea este într-o continuă mişcare, sunt foarte fericit, de munca mea, de oamenii din jurul meu, de ceea ce generez în jurul meu, deci pur şi simplu doar lumină şi binecuvântare. Am încercat de mult să duc muzica românească dincolo de graniţe, chiar din anul 2000 am tot încercat şi se pare că perseverenţa aceasta a dat roade. Eu consider că de aici începe o nouă etapă a carierei, a muzicii pe care o s-o fac în această viaţă," a mai spus Costi.

Aflaţi mai multe detalii despre planurile de viitor ale lui Costi Ioniţă urmărind un interviu exclusiv în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest