Costi Ioniță, în pericol de moarte, dacă nu renunța definitiv la consumul de carne: „Nu aș mai fi fost aici”/ VIDEO

 

Costi Ioniță a făcut dezvăluiri cutremurătoare, în cadrul emisiunii culinare „Chefi la Cuțite”, unde i-a impresionat pe cei trei bucătari cu un preparat inedit. Celebrul producător muzical a mărturisit că realul motiv pentru care a fost nevoit să devină vegetarian a constat într-o problemă de sănătate care i-ar fi pus capăt zilelor.

Costi Ioniță face senzație în industria muzicală românească și produce hit după hit, dar chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc problemele cu care s-a confruntat in viața personală. Artistul a dezvăluit în cadrul emisiunii culinare de la Antena 1 că a renunțat definitiv la consumul de carne, în urmă cu nouă ani de zile, din cauza unei afecțiuni medicale care i-ar fi putut aduce moartea.

Vegan de doi ani, dar vegetarian de aproape un deceniu, Costi Ioniță a mărturisit că a fost cea mai bună decizie pe care a putut-o lua vreodată. Potrivit spuselor sale, excluderea definitivă a cărnii din alimentație a venit în urma unui sfat primit din partea unui doctor chirurg român care i-a spus că dacă nu va renunța la proteina animală, atunci viața îi va fi pusă în pericol.

”Sunt vegan de 2 ani de zile și vegetarian de 9 ani, n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta nu știu dacă mai ajungeam aici. Am avut o problemă de sănătate și un doctor chirurg de la noi din țară mi-a zis nu mai mânca carne dacă vrei să te refaci și asta a fost pentru mine un semn.”, a spus Costi Ioniță în cadrul emisiunii culinare „Chefi la cuțite”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest