Costin Craioveanu s-a recăsătorit

 

Costin Craioveanu a anunțat că s-a recăsătorit în prima zi a anului 2023. La doar 3 luni după pronunțarea divorțului de Mihaela Cernea, artistul a spus ”DA” din nou în fața ofițerului de stare civilă. Pictorul a arătat lumii și prima fotografie cu aleasa lui, Ada Craioveanu.

În cadrul anunțului, Craioveanu a ales să nu treacă peste partea cu divorțul recent de Mihaela Cernea și chiar a vorbit despre ceea ce i-a dus în cele din urmă la separare, înainte de scandalul în care și-au aruncat acuzații grave, printre care și cea de violență domestică făcută de solistă și apoi dezmințită tot de ea.

Astfel, Costin Craioveanu începe noul an cu o nouă soție, de data aceasta o brunetă pe care o descrie drept ”o fată credincioasă”, spre deosebire de mama copiilor lui care ar fi atrasă mai mult de „party-uri și muzică electronică”.

„Azi 1.01.23 de ziua sf.Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie 22, cu 2 copii frumoși și talentați cu momente frumoase iubire și respect cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party uri și muzică electronică & underground. Tatăl meu îmi spunea ca nu poți fi "sclav" la 2 stăpâni.. am ales acest drum, bun, prost doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasa și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Va doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani !!! 💥🙏🙏🙏”, a scris Costin Craioveanu pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest