Costin Gheorghe și-a găsit fericirea: „Este machedoancă”

 

a cucerit inima.

 

La emisiunea Star la mare fitză de la Antena Stars, fratele Elenei Gheorghe a vorbit în exclusivitate despre noua lui iubită. Aceasta este machedoancă și are business-uri pe litoral. Costin Gheorghe se simte acum împlinit alături de Maria pe plan sentimental. Relația a început în urmă cu trei luni, chiar dacă o cunoștea pe aceasta de mai bine de un an. El a precizat că noua lui parteneră este „cel mai frumos lucru” care i s-a întâmplat în ultimul timp.

 

„Maria cred că este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în ultimul timp, sincer. Și asta vorbesc, cred că în ultimii ani de zile, pe plan sentimental, pentru că de ceva ani, cred că de doi, trei ani, am fost sigur. (...) Este machedoancă. (...) Ne știm de mai mult timp, chiar vorbeam, de anul trecut, dar în urmă cu trei luni de zile s-a concretizat relația noastră. Nu știu dacă se vede la televizor, dar cred că se vede că sunt fericit”, a mărturisit Costin Gheorghe, pentru emisiunea Star la mare fitză, pe Antena Stars

 

Costin Gheorghe a spus că este prematur să vorbească de o oficializare a relației sale cu Maria, dar nu a ascuns faptul că-și dorește să devină iarăși tată: „Este din Constanța și are și niște afaceri aici, la mare. E devreme să vorbim de nuntă. Da, mi-aș dori, cu siguranță să devină tată din nou, cred că este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla, sentimentul de a fi părinte”, a adăugat fratele Elenei Gheorghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest