Costin Mărculescu a fost bătut măr de Tolea Ciumac! Care a fost motivul agresiunii: „M-a aruncat peste cap”

 

Costin Mărculescu a decedat din cauza unui infarct, iar trupul lui a fost găsit de autorități in stare avansată de putrefacție, în cada plină cu apă din apartamentul său. Pe lângă problemele cardiace cu care s-a confruntat, regretatul actor a mai trecut de câteva ori la spital, una din dăți fiind chiar din cauza lui Tolea Ciumac.

După moartea lui Costin Mărculescu ies la iveală fel și fel de informații din viața lui, una mai... interesantă, decât alta. Pe lângă pasiunea pentru actorie și pentru literatură, regretatul actor era pasionat și de sport. Astfel că a decis să facă un meci demonstrativ cu Tolea Ciumac, în urmă cu ceva timp, iar consecințele au fost suportate cu vârf și îndesat.

Pe ringul de box, Tolea Ciumac a uitat pentru o secundă că în fața lui nu se află un profesionist, ci doar un amator curios. Și a fost suficient. Costin Mărculescu povestea la acea vreme că nici nu a apucat să anticipeze mișcarea sportivului, că a fost aruncat peste cap de câteva ori și s-a ales cu mari dureri în zona lombară și a picioarelor.

”Desi stabilisem cu el sa imi arate doar cateva faze usoare de lupta, cred ca Tolea a fost cuprins subit de un exces de zel si nu a mai tinut cont ca nu sunt sportiv de performanta, ca nu am acelasi gabarit si nu am aceeasi putere ca a lui. M-a aruncat de cateva ori peste cap atat de puternic incat pentru cateva minute nu mi-am mai simtit mijlocul, spatele si mai ales piciorul stang. Mai grav e ca piciorul m-a durut si ma doare ingrozitor de rau, incat a trebuit sa merg la spital sa vad ce e cu el. Am crezut ca e rupt, dar e doar o intindere de ligamente. Totusi nu ne aflam in jungla”, spunea Costin Mărculescu atunci!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest