Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă! Imagini cutremurătoare de la locul tragediei/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria casă, după ce reporterul de la „Xtra Night Show” care făcea materiale pentru emisiune și se afla în proximitatea apartamentului actorului a fost alertat de o vecină de-a regretatului. După ce a aflat toate detaliile, jurnalistul a sunat la 112, iar odată ajunși în fața locuinței, pompierii au spart ușa și l-au găsit pe Costin Mărculescu decedat.

Trupul lui Costin Mărculescu a fost găsit în stare avansată de putrefacție. Potrivit vecinilor, actorul nu a mai fost văzut de trei, patru zile, fiind un lucru extrem de ciudat, dat fiind că nu exista zi în care să nu își plimbe cățelul pe lângă bloc.

Din primele informații, vecinii au fost cei care au anunțat administratorul blocului acuzând un miros infernal pe palier, chiar în fața ușii actorului. Și chiar dacă a știut că este ceva in neregulă, acesta nu a avut curajul să sune la 112 și să cheme ajutoare. Motivul invocat fiind acela că poate Costin Mărculescu se afla în vizită, la rude.

A fost găsit în cadă

După ce jurnalistul de la Xtra Night Show a alertat autoritățile, la fața locului au ajuns imediat polițiștii, specialiștii de la descarcerare, precum și ambulanța. Preț de câteva minute, pompierii s-au chinuit să taie ușa cu un fierăstrău electric, iar după ce au reușit și au intrat în locuință, trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost găsit în stare avansată de putrefacție, în cadă, semn că a decedat în urmă cu cel puțin trei zile.

Imaginile cutremurătoare de la fața locului


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest