Costin Mărculescu a murit! Actorul a fost găsit decedat în propria locuință!

 

Costin Mărculescu, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit mort în propria casă, în seara de miercuri. Reporterul Xtra Night Show, Horațiu Tudor, care se afla în proximitatea locuinței actorului, a fost cel care a alertat autoritățile, după ce vecinii au spus că nu l-au mai văzut de câteva zile, iar câinele lătra încontinuu în casă.

Oamenii care îl cunoșteau au dezvăluit că preț de câteva zile l-au contactat pe Costin Mărculescu pe social media, însă fără să primească niciun răspuns. Deși li s-a părut ciudat, nu au sunat la 112,  gândindu-se că, poate, a plecat la rude, în vizită.

Momentul decisiv a fost când o țeavă de apă caldă s-a spart în apartamentul lui Costin Mărculescu, de la etajul 8, și a inundat mai multe locuințe din bloc. Mai mult decât atât, pe holul blocului se simțea un miros înțepător, iar după ce a fost pus la curent cu toate detaliile, corespondentul Antena 1 a alertat autoritățile.

După minute bune în care s-au chinuit să spargă ușa locuinței lui Costin Mărculescu - ușă pe care abia o pusese, dat fiind că în urmă cu o săptămână a fost nevoit să o înlocuiască, după ce și-a pierdut cheile - pompierii au reușit să intre în interiorul apartamentului, moment în care temerile tuturor s-au adeverit.

A fost găsit în putrefacție

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, iar medicii de la Institutul de Medicină legală urmează să stabilească motivul decesului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest