Costin Mărculescu a vrut să se sinucidă, în urmă cu câțiva ani! Mărturiile cutremurătoare despre gestul extrem

 

Moartea subită a lui Costin Mărculescu a ridicat multe semne de întrebare în rândul oamenilor care țineau la el. Actorul a fost găsit fără suflare, in cada din apartamentul său, după ce autoritățile au fost alertate în privința dispariției lui. La doar câteva ore de la găsirea trupului neînsuflețit, au ieșit la iveală din ce în ce mai multe informații, care fac să pară și mai suspect modul în care a decedat.

Costin Mărculescu a vrut să se sinucidă, în urmă cu câțiva ani, din cauza unei decepții din dragoste. Actorul a fost într-o relație de lungă durată cu o femeie cu care s-a și logodit, dar care ar fi refuzat să vină alături de el în București, din cauza condiției lui financiare.

La scurt timp a urmat și despărțirea, iar decepția din amor a fost o greutate mult prea mare sufletească pentru Costin Mărculescu, dorindu-și să își încheie socotelile cu viața.

„S-a despartit ea de mine pentru ca e greu sa stai langa un om in situatia mea. Am pierdut totul si am ajuns din Florina in Pantelimon. Ma simt la capatul puterilor pentru ca din punctul meu de vedere aceasta situatia nu mai poate continua pentru ca nu mai pot eu. M-am simtit si ma simt in fiecare zi cel mai distrus.", a dezvăluit în urmă cu ceva timp, Costin Mărculescu, în cadrul unei emisiuni tv.

Reamintim că actorul a fost găsit în propria locuință, după ce reporterul„Xtra Night Show” care filma câteva materiale în proximitatea apartamentului lui Costin Mărculescu a sunat la 112 după ce o vecină l-a înștiințat de dispariția acestuia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest