Costin Mărculescu, singur și falit, în ultimele momente de viață! Uitat de prieteni și cu datorii de sute de lei la întreținere

 

Ultimii ani de viață au fost extrem de grei pentru Costin Mărculescu. Actorul a fost dat uitării de prieteni și de familie, iar fosta iubită a vorbit cu lux de amănunte despre durerea pe care regretatul artist a dus-o până în mormânt.

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu a dezvăluit că a vorbit ultima dată cu actorul, în urmă cu câteva zile, chiar de ziua ei de naștere. Cei doi au păstrat o relație de prietenie și după ce au încheiat povestea de dragoste.

„Am vorbit pe Facebook până dimineața și la ora 2 la mulți ani de ziua mea. Acum 2 săptămâni l-am văzut pe stradă, așteptam STB-ul și era vis-a-vis. Cred că nu m-a văzut, i-am făcut cu mâna, dar nu l-am văzut. El se simțea rău și când era cu mine, având în vedere că am stat la el un an și jumătate. Îl știu cel mai bine pe Costin, având în vedere că am stat cu el tot timpul. Peste tot eram împreună”, a dezvăluit Cristina, la RomâniaTV.

Chiar dacă era sufletul petrecerilor la care era invitat, Cosmin Mărculescu purta o povară apăsătoare în suflet. Actorul a fost dat uitării și singura persoană care avea grijă de el și îl suna ca să îl întrebe de sănătate a fost prietena lui cea mai bună. În rest, toți colegii de breaslă și oamenii pe care îi considera apropiați au dispărut din viața lui.

Ce este și mai dureros este faptul că actorul nu era împlinit nici pe partea financiară. Potrivit informațiilor oferite de fosta sa iubită, a fost sunată de administratorul blocului în care locuia Costin Mărculescu din cauza datoriilor de sute de lei la întreținere pe care le avea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest