CRBL, lovitură sub centură pentru Oase! De ce s-a destrămat prietenia dintre cei doi: „L-am lăsat să fie clovnul de serviciu”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

CRBL și Oase au intrat în inimile tuturor telespectatorilor, după ce au format o echipă de senzație în cel de-al doilea sezon al competiției Asia Express. Însă, la scurt timp după ce s-au întors din Asia, cei doi au încheiat prietenia de un sfert de veac care îi lega, într-o manieră brutală și totul, din cauza banilor.

După ce au câștigat marele premiu al sezonului II „Asia Express”, în valoare de 30.000 de euro, CRBL și Oase au fost protagoniștii unui scandal de proporții. La scurt timp de la întoarcerea în România, artistul a compus o piesă în care a dezvăluit că Oase l-a trădat pentru bani și a dat o prietenie de 15 ani pentru un titlu în showbiz. Iar dacă atunci, nu foarte multă lume a înțeles ce s-a întâmplat, mai precis, între ei acum, artistul a făcut publice toate motivele din cauza cărora nu își mai vorbesc!  

Se pare că totul a pornit de la propunerea producătorilor Asia Express de a participa în calitate de co-prezentatori în cel de-al treilea sezon al competiției câștigate, însă din cauza salariului prea mic care li s-a propus, CRBL și Oase au stabilit de comun acord să refuze oferta. Însă mare i-a fost mirarea atunci când artistul a aflat că amicul său de suflet a acceptat propunerea producătorilor „pe ascuns”, fără să-l anunțe.

„Până în acest moment, eu, am vorbit pentru echipa CRBL-Oase. Asia Express pune o sumă de bani foarte mică, special, mi-am dat seama după aia, îi spun lui Oase: <>. El se enervează, domne, nu mergem, mai bine mergem la Tele7abc, mai bine nu mergem nicăieri decât să luăm asta, păi stăm plecați două luni de acasă pe foarte puțini bani. Nu mergem, nu mergem. (...)  Ce credeți, plec cu Alessia (fiica lui) la Londra, era ziua ei, i-am zis că mergem la concertul Arianei Grande. îl sun, iar el îmi spune: “Băi, am semnat cu Asia Express. Eu am înnebunit în secunda 1, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la Asia Express. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc.” a dezvăluit CRBL.

Dacă vreți să aflați toate detaliile care au stat la baza rupturii prieteniei dintre cei doi câștigători de la Asia Express, dați play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest