CRBL, trafic cu cartonașe! Dă la schimb dublurile!

 
+2 click pentru
galerie

CRBL s-a apucat de afaceri dubioase. Artistul s-a asociat cu fiica lui şi face trafic de cartonaşe cu animale. Bun negociator, tăticul Alessiei Ecaterina a postat chiar pe pagina sa de pe o reţea de socializare că este în căutarea unor parteneri de afaceri. Ca să demonstreze că are marfă, CRBL i-a umplut mâinile micuţei cu o mulţime de cartonaşe. Fanii artistului au răspuns invitaţiei şi s-au oferit să colaboreze.

Se reprofilează! CRBL are succes şi pe scenă şi în afaceri. Ca să îşi mai rotunjească conturile, artistul se ocupă de tranzacţii cu cartonaşe. Pentru a îndupleca posibilii parteneri, cântăreţul a luat-o şi pe fiica lui în asociere. Se pare că strategia a dat roade!

Cu un zâmbet până la urechi, CRBL i-a cucerit repede pe ceilalţi colecţionari. Nici chipul angelic al fiicei sale nu i-a lăsat reci pe fani. Mulţi s-au oferit să colaboreze cu cei doi.

Ideea lui CRBL a funcţionat de minune. Colecţia de cartonaşe va fi curând completată datorită anunţului postat pe Facebook. După încheierea afacerii, artistul va trebui să găsească altă serie de tranzacţionat.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest