Creatoare de modă celebră, bătută și aruncată la tomberon! A fost amenințată cu moartea de iubitul traficant!

 
+3 click pentru
galerie

O creatoare de modă celebră din România trece prin momente cumplite! Vedeta a fost bătută și aruncată la tomberon de iubitul traficant, iar pentru că amenințările cu moartea din partea acestuia nu au încetat, a fost nevoită să ceară protecția oamenilor legii.

Considerată una dintre cele mai succes creatoare de modă din țară, Roxana Butnaru a fost protagonista unor momente de groază în primăvara anului trecut. Aceasta ar fi fost într-o relație cu Marian Cristian Bejan, liderul uneia dintre cele mai mari și periculoase grupări de traficanți de droguri din România.

Mai mult de atât, bărbatul a fost arestat recent, într-un dosar deschis pentru traficul de droguri, dar și pentru tentativele de omor pe care le-a avut asupra „colegilor de breaslă”, fiind suspectat că ar fi organizat patru asasinate în stil mafiot.

Potrivit Spynews.ro, Roxana Butnaru și Bejan au fost împreună la începutul anului 2018, iar pentru după ce ea l-a anunțat că are pe altcineva, traficantul ar fi bătut-o și ar fi încercat să o arunce într-un tomberon.

Pe lângă episodul violent, Roxana Butnaru a fost amenințată cu moartea frecvent de fostul iubit, care o vizita la muncă și îi spunea că „nu va mai fi recunoscută la morgă nici de mama sa”.

„Din iunie 2018 până în luna ianuarie 2019, aceasta i-ar fi cerut să plece din locuința sa, însă fostul concubin nu ar fi fost de acord cu despărțirea, astfel că ar fi început să vină zilnic la locul său de muncă și să o amenințe că îi va rupe picioarele și că o va omorî, spunându-i că nu va mai recunoscută la morgă de mama sa, ar fi lovit-o cu pumnii în mai multe zone ale corpului, iar altă dată ar fi prins-o cu mâna de gât și ar fi ridicat-o pe perete, aceasta nemaiputând să respire; totodată, pretinsa victimă a precizat că la data de la data de 31 mai 2019, în jurul orelor 13.00, pretinsul agresor ar fi venit la locul său de muncă și ar fi încercat să o convingă să se împace, atingând-o pe sâni și sărutând-o forțat, pretinsa victimă respingându-l și încercând să se tragă din mâinile sale”, se arată în cererea Roxanei Butnaru, pentru emiterea ordinului de protecție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest