Credeai că este posibil să SLĂBEŞTI atât de REPEDE? Arde grăsimile fără să-ţi dai seama cu un DESERT UIMITOR!

 

Pierderea kilogramelor în plus este una dintre principalele preocupări ale femeilor care îşi doresc să arate mereu perfect. Acestea recurg la tot felul de metode pentru a ajunge la rezultatele dorite, dar nu întotdeuna dietele drastice funcţionează garantat.

Nuca de cocos, dar mai ales uleiul din nucă de cocos a devenit foarte popular în ultimul timp datorită multiplelor întrebuințări, cum ar fi îngrijirea și tratarea diverselor probleme de sănătate ale pielii dar și pentru gustul ei deosebit care oferă savoare preparatelor la care este folosită, potrivit site-ului secretele.com.
 
Încearcă o reţetă eficientă de slăbit cu ulei de nucă de cocos, care va funcţiona mai repede decât crezi. Iată cum acţionează!

Acizii grași: nuca de cocos este o excelentă sursă de acizi grași, care ajută la îmbunătățirea sănătății psihice și prevenirea apariției unor boli mentale cauzate de vârstă. 

Diminuează pofta de mâncare: conținutul ridicat de acizi grași liniștește apetitul, creând o senzație de sațietate pentru o perioadă mai lungă. 

Moderează consumul de energie: consumă zilnic nucă de cocoș sub orice formă fie că este ulei fie că este fructul în sine și vei observs îmbunătățiri în ceea ce privește creşterea energiei, fapt ce conduce la arderea grăsimilor. 

Ajută la scăderea tensiunii: numeroase studii au indicat faptul că atunci când organismul primește ulei din nucă de cocos, nivelul colesterolului este redus considerabil, iar pericolul unor boli cardiovasculare este diminuat. Un nivel normal al colesterolului scade șansele apariției unui infarct, una dintre principalale cauze ale mortalității în România. 

Pierderea în greutate: pe lângă celelalte beneficii, uleiul de cocos poate reduce grăsimea de pe abdomen, conform cercetărilor.
 
Iată cum se prepară această soluţie, care poate fi considerată şi un desert!

Ingrediente:
 
- 200 de ml de ulei de cocos
 
- o linguriță de scorțișoară
 
-100 de grame de semințe de chia
 
Mod de preparare:

Pune toate ingredientele într-un recipient și amestecă-le foarte bine până obții o "pastă" omogenă. Împarte amestecul în două recipiente mai mici și lasă-le pentru 3-4 ore la frigider. Se servește rece! Conținutul primului recipient, se consumă dimineața după micul dejun și cel de-al doilea dimineața următoare! 

În acest fel, vei stimula arderea grăsimilor și vei pierde în greutate fără să-ți dai seama și totul într-un timp foarte scurt. 

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest