Credeau că vor avea băiat, dar nici vorbă! Roxana Dobre, interviu exclusiv despre sarcină: ce reacție a avut Florin Salam la aflarea veștii

 

Însărcinată în aproape 5 luni, Roxana Dobre radiază de fericire. Soţia lui Florin Salam este o mămică împlinită. Cum se simte, dar şi cum a primit vestea cântăreţul că va mai avea o fetiţă, aflăm în exclusivitate chiar de la iubita lui.

Florin Salam şi Roxana vor deveni din nou părinţii unei fetiţe, veste pe care au primit-o de curând.”Primele luni, cum să fie? Am avut şi am o experienţă de la prima sarcină, din păcate în primele luni nu m-am simţit foarte, foarte bine, dar am trecut cu brio şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că  acum suntem bine şi eu şi fetiţa din burtică. Şi eu mi-aş fi dorit să am băiat, dar încă suntem tineri şi putem să mai încercăm. Eu şi soţul meu ne-am bucurat foarte tare şi cel de sus ştie cel mai bine de ce a vrut aşa.E cel mai frumos dar pe care ţi-l poate da Dumnezeu, mai ales cum este Florin şi pentru el familia înseamnă absolut tot şi pentru asta se zbate, să fie totul roz, nu am cum să spun 'Da, mă voi opri aici'. Nu”, a mărturisit Roxana Dobre.

Exact, cei doi vor o familie numeroasă, însă cea mai încântată de veste este cu siguranţă micuţa Jaqueline. Cât despre pregătirile pentru venirea pe lume a mezinei: ”Eu vorbesc cu ea şi îi explic aşa şi vine şi mă pupă pe burtică şi e foarte, foarte încântată din câte pare. Cât e de micuţă, e foarte conştientă de ce-i spun acolo. Am să procedez exact cum am procedat şi cu Maria, este prea devreme pentru a-i pregăti toate cele şi eu tot timpul aşa am făcut. Mai ales şi cu Maria când a venit, pe ultima sută de metri am pregătit absolut tot şi mai ales că nu avem aşa foarte multe de luat pentru că ne vom folosi şi de hăinuţele Mariei”, a declarat iubita manelistului Florin Salam.

Cu toate că sunt nerăbdători să o cunoască pe cea mică, cei doi viitori părinţi nu au ales numele pe care aceasta îl va purta. ”Cu siguranţă şi normal că şi asta mică va avea un nume la fel de frumos. Cu siguranţă şi cea mică va avea un  nume de sfânt, cu siguranţă, fără doar şi poate, dar încă nu m-am gândit, sinceră să fiu”, a mai explicat Roxana Dobre în interviu.

Manelistul, la al patrulea copil
Florin Salam are trei copii: o fiică pe care i-a dăruit-o actuala sa parteneră, Roxana Dobre, şi doi din prima căsătorie manelsitului - pe Betty şi Dany. Fosta soţie a cântăreţului, Fănica, s-a stins din viaţă în anul 2009, pe patul de spital, după ce s-a luptat cu hepatita C, care s-a transformat apoi în ciroză hepatică. Aceasta avea doar 27 de ani.

Iubita lui Florin Salam, Roxana Dobre, e din nou însărcinată şi va aduce pe lume o fetiţă. Roxana Dobre a devenit mamă pentru prima dată anul trecut. Pe 3 septembrie 2015, ea a năcut prin cezariană o fetiţă sănătoasă care a primit numele de Jacqueline Maria.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest