Crezi că Jennifer Aniston e la fel de sexy şi la 45 de ani? Vezi cele mai atrăgătoare forografii

 
+5 click pentru
galerie

Frumoasa actriță americană câștigătoare a premiilor Emmy și Globul de Aur s-a născut la 11 februarie 1969 în Sherman Oaks, California și este cunoscută drept o actriţă foarte talentată, o femeie frumoasă cu un simţ dezvoltat al umorului.

Jennifer şi-a făcut debutul ca actriţă în anul 1990 în serialul "Molloy" după care a jucat în filmul "Camp Cucamonga". A devenit faimoasă după ce a interpretat rolul controversatei Rachel Green în filmul "Friends" alături de Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. De atunci, Jennifer a putut fi văzută în filme precum "Derailed", "Rumor has it", "The Break-Up", "He's Just Not That Into You", "Along Came Polly" sau "Bruce Almighty".

De-a lungul anilor, Jennifer Aniston a câştigat multe premii, printre care Premiul Emmy pentru "cea mai bună actriţă într-un serial de comedie", "Globul de Aur" sau "People's choice" pentru "Star-ul TV preferat".

După toate acestea, Jennifer Aniston nu s-a limitat doar la fime şi seriale Tv, ea a jucat şi în reclame televizate şi videoclipuri precum "Walls" din Tom Petty and The Heartbreakers, reclame la bere sau la produse cosmetice.

Astăzi, actriţa împlineşte frumoasa vârstă de 45 de ani şi ne uimeşte cu fizicul de invidiat pe care îl etelează.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest