Crimă şi sinucidere la poligonul de tir! Un instructor a fost executat în stil mafiot chiar de elevul său

 
+2 click pentru
galerie

Halucinant! Un instructor de tir din Bucureşti a fost executat în stil mafiot, în poligonul de antrenament, chiar de către cel pe care-l iniţia în tainele trasului la ţintă. Trei focuri de armă a tras ucigașul în victima sa. Apoi și-a pus capăt zilelor.

Surse din rândul anchetatorilor spun că victima a pierit nevinovată! Motivul asasinatului pare a fi o depresie netratată, după o dezamăgire în dragoste. Tânărul de 24 de ani care a apăsat pe trăgaci era un client obişnuit al poligonului. Avem ultimele imagini cu instructorul Nicolae Tănase în viaţă. Acum nici două luni, el a învăţat-o pe Anda Adam să tragă cu arma.

Din păcate, marţi seara o tragedie a trezit tot Bucureştiul. În subsolul unei clădiri din Bucureşti un elev de 24 de ani s-a transformat într-un criminal. Şi-a ucis cu sânge rece profesorul. Apoi s-a sinucis. Totul a fost desprins parcă din filmele cu criminali în serie.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, ucigaşul instructorului trecea printr-o perioadă dificilă, după ce a fost părăsit de iubită. Nicolae Tănase. Era directorul poligonului de trageri. Nu îi plăcea însă viaţa de birou. Îi instruia pe cei care veneau să înveţe tainele tirului. Din păcate, una dintre lecţii i-a fost fatală.

Urmăriţi materialul video de mai sus pentru a afla mai multe detalii!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest