Cristi Borcea, „coleg” de celulă cu șobolanii! Amănunte despre experiențele șocante din închisoare!

 

Cristi Borcea a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale atunci când a fost în pușcărie! Fostul acționar de la Dinamo a vorbit despre condițiile precare de care a avut parte și cum a fost „coleg” de celulă cu șobolanii, din cauza mizeriei în care a stat.

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor” și a fost închis atât la Jilava, cât și la Poarta Albă. În perioada în care a fost încarcerat s-a scris că a fost ținut în puf și a stat în condiții de lux, însă adevărul a fost cu totul și cu totul altul, din spusele lui.

„Era un spectacol când veneau controalele să vadă celula lui Borcea. A venit și doamna ministru în control! Eram câte 12 în cameră. Dușul era pe hol, la 500 de metri. Unde era luxul? Nici la Poarta Albă, nici la Jilava n-aveau duș în cameră. La Jilava avea pe secție dușul și făceam 200 de persoane într-o singură oră! Eu n-am stat niciodată doar cu Victor și Giovanni. De exemplu, la Jilava eram 4. Am stat eu cu Victor și cu alți doi. Dar celula era de 10 metri pătrați, fără duș, iar jumătate din cameră era baia”, a dezvăluit Borcea pentru gsp.ro.

Unul din episoadele traumatizante trăite de Cristi Borcea constă în prezența șobolanilor imenși atât în celula sa, cât și în băile unde era nevoit să îsi facă nevoile. Din cauza fricii pe care o avea pentru ei, fostul acționar de la Dinamo îl trezea pe Victor Becali, ori de câte ori era nevoie, ca să meargă cu el la toaletă.

„Era plin! Când mă duceam la baie, îl sculam pe Victor. Erau d-alea turcești.. Dădeam cu bidonul în ușă să fugă șobolanii! Când am văzut prima dată, într-o noapte... Atunci l-am sculat pe Victor și apoi nu mă mai duceam singur niciodată”, a adăugat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest