Cristi Borcea iese din închisoare? Toate detaliile despre cererea de eliberare condiţionată VIDEO

 

Cristi Borcea a fost condamnat în dosarul retrocedărilor şi de la începutul lunii februarie, afaceristul se află după gratii. Acesta a depus din nou, cererea de eliberare condiţionată, iar odată cu aceasta, posibilitatea să fie eliberat creşte substanţial.

Cristi Borcea a primit o veste bună! Mai precis, acesta ar putea fi eliberat condiţionat din penitentiar, pe data de 10 septembrie. Avocaţii acestuia au declarat că există şanse foarte mari să iasă din închisoare. Ce este de menţionat, ar fi faptul că aceasta nu este prima cerere pe care a înaintat-o în faţa magistraţilor.

Pentru că prima cerere de eliberare conditionată, înaintată pe 24 aprilie, s-a soldat cu un eşec, magistraţii au hotărât ca afaceristul să poată formula din nou o cerere după data de 2 septembrie.

Cristi Borcea, la un pas de faliment cu afacerea în care şi-a pus toate bazele

Problemele se ţin scai de Cristi Borcea! Afaceristul, aflat din nou după gratii, din cauza condamnării primite în dosarul retrocedărilor ilegale, se află la un pas de faliment, după ce datele financiare ale hotelului din Olimp nu arată deloc bine.

Hotelul din Olimp este amplasat pe faleză, are şase etaje, cu privelişte la mare. La prima vedere ai putea spune că este afacerea perfectă, dar realitatea este cu totul alta. Analiza datelor financiare arată că hotelul Olimp îl pune în dificultate pe afacerist.

În urmă cu puţin timp, Cristi Borcea i-a dat pe mână afacerea fostei soţii, Mihaela Borcea, cu care are trei copii, Fosta soţia a milionarului se ocupă de administrarea hotelului și a plajei private.

"În primul rând toate proiectele erau ale lui Cristi, el le-a gândit şi eu le-am dus mai departe, deci aici e vorba de echipă şi eu zic că am avut profesor bun şi asta spune tot. Am învăţat, exact. Amândoi am învăţat pe parcursul anilor ce este bine, cum este bine. De la Dumnezeu în primul rând (n.r. puterea), că eu aşa am zis, am trecut prin multe, prin foarte multe greutăţi, sunt obişnuită şi atunci normal că orice nu te doboare, nu te întăreţte şi atunci am devenit puternică pas cu pas, ceas cu ceas, secundă de secundă", a spus Mihaela Borcea recent.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest