Cristi Borcea, în continuare, după gratii, chiar dacă cererea de eliberare condiţionată i-a fost aprobată! Care este motivul

 

Ziua de astăzi trebuia să fie una dintre cele mai importante pentru Cristi Borcea. Mai precis, cea în care afla dacă va fi un om liber sau nu. Lucrurile s-au complicat pe ultima sută de m pentru fostul şef al Dinamo.

Chiar dacă cererea de eliberare condiţionată i-a fost admisă, Cristi Borcea va rămâne în spatiile gratiilor. După ce a formulat pentru a doua oară cererea de a fi eliberat, instanţa i-a acceptat-o, în primă fază. Dar cu toate acestea, lucrurile nu sunt deloc simple pentru acesta! Motivul? Răspunsul primit nu este definitiv, iar procurorii au făcut recurs. Mai mult de atât, judecarea recursului ar urma să fie analizată în câteva luni.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat de sub puterea MEPI nr. 132/2019 emis de Curtea de Apel Bucuresti Sectia I Penal. (...) Măsura dispusă se comunică administraţiei locului de deţinere. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în minuta magistraţilor Judecătoriei Sectorului 4.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest