Cristi Borcea, în vacanță cu prima și cu ultima soție: „Ne place să fim împreună”

 

Cristi Borcea a plecat în vacanță cu prima și cu ultima soție! Nu, nu este nicio glumă!  Fostul patron de la Dinamo s-a relaxat alături de Valentina Pelinel cu copii lor, dar și cu Mihaela care a venit însoțită de noul partner de viață, Sorin Rap, plus copiii pe care îi are cu omul de afaceri.

Deși aveau planuri să plece în străinătate, însă din cauza pandemiei de coronavirus nu au putut, Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au adaptat contextului și s-au relaxat pe litoralul românesc, la Olimp. Cei doi au fost însoțiți și de fosta soție a omului de afaceri, Mihaela, cât și de noul iubit al acesteia, Sorin Rap.

Cei patru și copiii lor au fost cazați în două apartamente din hotelul pe care îl deține Cristi Borcea. Astfel că Valentina s-a ocupat de amenajarea unui apartament exclusiv pentru ea, Cristi și cei trei copii ai lor, Rania, Indira și Milan, iar într-un alt apartament s-a cazat familia fostului patron dinamovist.

Potrivit Libertatea .ro, Cristi Borcea a dezvăluit că vacanța a fost una extrem de plăcută și nu a contat atât de mult faptul că nu au petrecut peste hotare așa cum și-au dorit, cât a contat faptul că au fost alături unii de ceilalți, ca o mare familie.

„Ne-am distrat împreună în vacanță, a fost minunat. Nu contează, St. Tropez, Italia, Grecia, insule exotice peste mări și țări, dacă ești alături de cei dragi, de familie, totul este perfect. A fost o vacanță liniștită.” a spus Cristi Borcea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest