Cristi Borcea nu și-a lăsat fiul să se prezinte la BAC! Care a fost motivul: „Ar fi apărut suspiciuni”

 

Cristi Borcea nu și-a lăsat fiul să se prezinte la BAC! Fostul acționar de la Dinamo i-a interzis lui Patrick Borcea, în vârstă de 23 de ani, să dea examenul de Bacalaureat din teama de a nu ajunge din nou în centrul atenției. Cum așa?

Fiul lui Cristi Borcea urma să susțină o examenul la un liceu din Comuna Cetatea, din județul Dolj, unde are o afacere. Însă cu puțin timp înainte de inceperea probelor de BAC, Patrick Borcea și-a rupt mâna la fotbal.  

Ca fiul fostului acționar de la Dinamo să poată susține probele, tânărul ar fi trebuit să îi dicteze unuia dintre proferorii asistenți rezolvările subiectelor, conform metotdologiei Ministerului Educației: Lucrările care se realizează prin dictare se scriu de către unul dintre profesorii asistenți, de altă specializare decât disciplina la care se susține proba, în săli separate, supravegheate audio-video”.

Dar pentru că Borcea nu a vrut să trezească suspiciuni și să fie acuzat că ar fi aranjat examenul de bacalaureat pentru Patrick, a preferat să nu își lase fiul să se prezinte la BAC și să îl dea în sesiunea următoare.

Patrick s-a înscris la examenul de bacalaureat, dar și-a rupt mâna la fotbal. I-am spus să nu se prezinte, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare. Numele Borcea atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni. Trebuie să învețe și să dea examen la sesiunea următoare', a precizat Cristian Borcea, pentru Libertatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest