Cristi Borcea s-a îmbogățit în închisoare! Cum a reușit să facă 70 de milioane de euro după gratii

 

În timp ce unii sărăcesc în pușcărie, alții se îmbogățesc. Iar cel mai bun exemplu este Cristi Borcea care și-a umplut conturile cu nu mai puțin de 70 de milioane de euro! Chiar dacă a stat patru ani după gratii, fiind acuzat de înșelăciune, evaziune și spălare de bani, se pare că afacerile lui Cristi Borcea au mers ca pe roate!

Cristi Borcea a fost încarcerat în două rânduri: în martie 2014 - iulie 2018 și februarie 2019 - noiembrie 2019. Dar chiar și așa, afacerile acestuia au devenit parcă din ce în ce mai prospere. Cel care a dezvăluit că fostul acționar al lui Dinamo a făcut 70 de milioane de euro după gratii a fost chiar Dumitru Dragomir, care a mărturisit că nu crede că omul de afaceri mai are de gând să se întoarcă în fotbal cu atâția bani în conturi.

”Cristi Borcea a facut 70 de milioane de euro cat timp a fost in puscarie! Sper sa nu se supere pe mine pentru ca spun asta. Dar nu cred ca se mai intoarce in fotbal”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, într-un interviu de la Telekom Sport.

Se pare că Borcea a vândut gaz lichefiat penitenciarului unde a fost închis, reușind să facă sume frumușele de bani din afacerea asta, conform libertatea.ro

Ce afaceri mai are

Cristi Borcea a investit la începutul lui 2020 într-o fermă de 4.000 de hectare care îi aparține lui Gigi Nețoiu. Fostul acționar al lui Dinamo și proprietarul fermei au angajat peste 2.500 de oameni care au muncesc pământul.

"Acum o ora m-am vazut cu ei. Am cinat impreuna. Am mancat pui de tara, de la Cetate. Ce au astia acolo... Borcea si Netoiu sunt destepti! Sunt dati dracului. Am fost acum o saptamana acolo pentru ca nu credeam. Bai fratilor, sunt 2500 de oameni care muncesc acolo. Au pamant irigat, au masini care merg singure, tractoare. Cand am fost eu acolo au cumparat o gramada de tiruri noi. Borcea si Netoiu sunt sclipitori", a spus Dumitru Dragomir pentru libertatea.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest