Cristi Borcea și Valentina Pelinel au donat 100.000 de euro pentru un spital din București, împotriva pandemiei de coronavirus!/ VIDEO

 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au făcut un gest extraordinar și au donat o sută de mii de euro Spitalului Colțea din Capitală, pentru a sprijini sistemul medical din România, care se află în impas.

Cristi Borcea a luat exemplul nașului său, Gigi Becali și le-a oferit celor care se ocupă cu vindecarea românilor infestați cu COVID-19, suma incredibilă de o sută de mii de euro. Anunțul a fost făcut de fosta soție, Valentina Pelinel, prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare, în care a mărturisit că deși activitatea companiilor pe care le dețin împreună a fost sistată temporar, au luat această decizie, în urma rapidității cu care s-a răspândit virusul și din cauza căruia oamenii se îmbolnăvesc pe capete.

„Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către Spitalul Colțea în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiți către spital începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați. Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest