Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară? Ce a spus despre un viitor moștenitor: „Nu am nicio problemă”

 

Cristi Borcea își dorește cât mai mulți moștenitori, lucru care este cunoscut de toată lumea. Chiar și așa, fostul acționar de la Dinamo este deja tatăl a nouă copii, fapt care pe unii bărbați i-ar da înapoi de la gândul de a mai avea încă unul, dar nu și pe Cristi Borcea!

Cristi Borcea se consideră un bărbat extrem de romantic, care întotdeauna a avut grijă de partenerele de viață, cât și de copiii pe care îi are cu acestea. Fostul acționar de la Dinamo a ținut să precizeze, însă, că tot meritul pentru creșterea și educația odraslelor este al mamelor.

„Sunt foarte romantic, sunt un sentimental incurabil. Fac declarații de dragoste, cumpăr flori, mă implic în creșterea copiilor, dar Valentina este cea care se ocupă de absolut tot. Cu ea am probleme pentru că este o mamă ordonată, vrea ca totul să fie ca la carte, iar eu îi cam răsfăț.”, a mărturisit fostul acționar în cadrul unei emisiuni TV.

Vrea un al zecelea copil?

Deși nu este în planul lui din viitorul apropiat să devină tată pentru a zecea oară, Cristi Borcea a mărturisit că dacă actuala soție, Valentina Pelinel, își dorește, atunci se va întâmpla.

„Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nici o problemă”, a mai spus Borcea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest