Cristi Borcea vrea al zecelea copil. Cum a recţionat Valentina Pelinel: „Lui îi plac...”

 

Valentina Pelinel a surprins cu cele mai recente declarații pe care le-a făcut despre familia ei cu Cristi Borcea. Vedeta a recunoscut că soțul își dorește al zecelea copil, însă ea e reticentă. 

Cristi Borcea e tatăl a nouă copii, dar doar trei din căsnicia cu Valentina Pelinel, actuala soție. Ei au împreună un băiețel, pe Milan, dar și fetițe gemene, pe Rania și Indira. Ea mereu și-a dorit să fie mamă, să aibă copii, iar visul i s-a îndeplinit alături de omul de afaceri. 

„Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr, nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de… și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete. Nu m-am gândit niciodată! Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan, parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!”, a spus ea pentru click.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest