Cristi Brancu l-a apostrofat pe Costin Mărculescu, după ce a vrut să intre cu forţa la capela Marioarei Zăvoranu: "A făcut o chestiune legată de foame"

 
+2 click pentru
galerie

Cristi Brancu a urmărit evenimentul petrecut astăzi, la capela cimitirului Eternitatea, unde se află depus sicriul Marioarei Zăvoranu. Mulţi oameni s-au îmbulzit pentru a pătrunde înăuntru, printre care şi Costin Mărculescu.

Cristi Brancu a fost vehement şi a spus că nu este permis să faci orice pentru bani, mai ales să strici un eveniment trist din viaţa unui om.

"Liniştea se aşterne asupra unei familii. Sunt oameni care ar dori să câştige ceva din povestea asta. Un exemplu este Costin Mărculescu pe care eu l-am respectat. El a făcut astăzi o chestiune legată de foame. S-a descoperit că el a intrat cu un ceas care filma.

Oamenii care au venit acolo cred că au dorit să facă un haos. Nu înţeleg la ce bun treaba cu amânarea înmormântării. Aglomeraţia asta poate să fie şi marţi. Sunt oameni care au dorit să îi strice evenimentul. Nu trebuie să faci orice pentru bani. Din momentul în care un om a murit, atunci s-a terminat povestea. Nu se merită financiar să strici un eveniment",
a declarat Cristi Brancu la emisiunea "Star Magazin", de la Antena Stars.

Oana Zăvoranu a explicat, astăzi, la emisiunea "Star Magazin", de la Antena Stars care au fost motivele pentru care Costin Mărculescu a venit la capela cimitirului Eternitatea. Bruneta a spus că fostul ei amic dorea să filmeze câteva imagini secrete pentru a le vinde pentru bani. Vezi video aici.

Înmormântarea a fost amânată

"Pentru că trăim într-o ţară cum trăim, înţeleg că acolo e un măcel, s-au spart porţile, s-au distrus gardurile, s-a huiduit, e poliţie, au intervenit jandarmii... Pentru ce, oameni buni? Pentru că îmi doresc eu, Oana Zăvoranu, ca lumea să nu o vadă aşa pe mama, ci cum era la TV? E dreptul meu. Înmormântarea are loc într-un cadru restrâns. Acum este acolo un măcel. Vă rugăm să aveţi respect faţă de familia noastră. Ştiu de unde vine această ţigănie de la cimitir? În astfel de momente, cel rău îşi arată faţa.

Ceea ce văd e un coşmar...  Acei oameni, dacă erau de bună credinţă, puteau să înţeleagă că timp de trei ore nu era o problemă dacă nu puneau o lumânarea la mormântul bunicii de acolo,
a mai spus Oana Zăvoranu.

"Dacă şi marţi se va întâmpla aşa ceva, voi lua o măsură drastică! Le spun oamenilor să plece, pentru că înmormântarea va fi marţi", a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Marioara Zăvoranu încetat din viaţă vineri dimineaţă, 17 aprilie 2015, la Spitalul Fundeni din Capitală, după trei luni de chin, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale renale, de extirpare a rinichiului. Avea 66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu a intrat în comă, iar organismul ei a cedat, medicii neavând cum să o salveze.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest