Cristi Chivu, mărturisiri cutremurătoare despre tragedia care i-a marcat destinul! A fost la un pas de moarte pe terenul de fotbal!

 

Cristi Chivu este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români. Ani la rând a impresionat prin perseverența și pasiunea de care a dat dovadă pe teren, însă o accidentare i-a dat peste cap, întreg universul. Fostul jucător a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre tragedia care i-a marcat destinul și care i-a schimbat viața.

Cristian Chivu a scăpat, ca prin minune, din ghearele morții după ce s-a accidentat în timpul unui meci. Fotbalistul a fost lovit grav la cap și a rămas cu sechele. Chiar dacă lucrurile s-au îmbunătățit, el nu mai este nici astăzi, cum era înainte de accidentare. Iar acest lucru l-a împiedicat să mai facă sport la un nivel al performanței.

„Mi-e dor de rutina de zi cu zi pe care am trăit-o zeci de ani. Cu diminețile în care mă trezeam că urmează să învăț ceva, ca să pot să devin mai complex din punct de vedere sportiv, mi-e dor de vestiar pentru că am fost foarte apropiat cu colegii.” a spus Cristi Chivu, în cadrul unui interviu.

Cristi Chivu a revenit, pe teren, după accident, însă a fost nevoit sa poarte o cască de protecție. Totuși, la un an de la accident s-a retras de la Națională, după care a pus ghetele în cui.

„Nu aș putea spune că mi-e dor de fotbal, dar m-am resemnat că nu mai pot să joc din cauza accidentării. Și atunci cred că accepți altfel când ești constrâns că nu mai poți să faci ce ai făcut o viață întreagă și atunci e mult mai ușor mental și melancolic, să renunți la ceea ce iubeai să faci.” a completat fostul fotbalist.

De atunci lucrurile s-au schimbat pentru cc a devenit mult mai precaut și se concentrează pe viața de familie. Fostul căpitan al Echipei Naționale are la fiecare început de ianuarie, motive să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru că a primit a doua șansă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest