Cristi Coandă, noi detalii despre lupta pentru custodia fetiţei: "Elena a făcut multe plângeri abuzive în Germania!"

 
+2 click pentru
galerie

Lupta dintre manechinul Elena Hueanu şi fostul fotbalist Cristi Coandă pentru custodia fetiţei lor devine tot mai aprigă. Cei doi încearcă să ajungă la o înţelegere, dar se pare că negocierea este extrem de strânsă. Nu cedează niciunul.

Elena Hueanu nu îşi poate reveni din drama pe care o trăieşte. Este îngenuncheată de durere că nu-şi poate strânge fetiţa în braţe. Între celebrul manechin şi fostul fotbalist este un adevărat război pentru custodia celei mici.

Cristi Coadă a intrat în direct prin telefon la "Star Magazin" şi a spus ce propunere i-a făcut soţiei sale.

"Da, bineînţeles sunt dispus la înţelegere, i-am trimis propunerea Elenei, ea a venit cu altă propunere care e imposibil de acceptat, de a pleca în Germania cu copilul. Ea spune că e de bun simţ, eu nu prea o înţeleg. Propunerea mea e ca fata să rămâna la mine, ea poate să facă ce vrea ea. Poate rămâneam şi acolo, dacă ne înţelegeam, dar m-a restricţionat foarte mult şi acolo, cu fel şi fel plângeri abuzive pe care le-a făcut şi aici le-a făcut şi acolo. Acolo te cheamă la poliţie să declari. A făcut plângeri nefondate şi în Germania, cum a făcut şi aici.

Eu nu ştiu aspecte din viaţa ei. Timp de un şi ceva, eu nu am ştiut unde stă copilul meu şi cu cine stă, ce face, unde merge. Nu mă lăsa să mă duc cu cadouri la fată. Eu vreau să ne înţelegem pentru fetiţă. Am fost la Protecţia Copilului să vadă fata, am discutat şi cu domnii de acolo poate ajugem la o înţelegere. În instanţă am cerut să stea la ea în România, eu vreau doar să văd măcar două-trei ore pe zi, iar două weekend-uri la mine," a spus Cristi Coandă, la "Star Magazin", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Spynews.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest