Cristi, Mădălina şi Alexandra, discuţii aprinse la „Dragoste fără secrete”! „Nu vei fi niciodată în viaţa mea” VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Situaţie dramatică în emisiunea „Dragoste fără secrete”. După ce a fost expulzată din emisiune, Mădălina s-a întors în apartamentul alături de care a locuit cu Cristi, pentru a-şi împacheta lucrurile. Înainte sa iasă pe uşă a dat nas în nas cu fostul coleg de apartament şi cu cea care i-a furat locul în competiţie, Alexandra.

Cei trei au purtat discuţii aprinse referitoare la situaţia în care se află. Alexandra a preferat mai mult să tacă şi să asculte, iar Cristi şi Mădălina şi-au reproşat nenumărate lucruri care s-au acumulat de-a lungul experienţei trăite împreună:

„Nu mă interesează pe mine cine ţi-a sărit ţie în cap. Ştii ce a fost în sufletul meu sus? Că istoria se repetă. Nu reprezinţi nimic pentru mine. Nu am mai apucat sa zic nimic. Am şi zis că nu vei fi niciodată în viaţa mea. M-am simţit prost în momentul ăla, că vine alta în loc. Aşa a fost şi cu Alex. A venit Nicoleta.” a spus Mădălina.

Alexandra a acceptat provocarea Mădălinei, aceea de a veni în emisiune şi de a-şi petrece timpul cu Cristi. Motiv pentru care concurentul nu a putut înţelege reacţia Mădălinei, după ce a aflat că va trebui să plece din emisiune: „Partea proastă este că una ai discutat cu mine, tu ai lansat invitaţia. Aş prefera când ieşi de pe uşa aia să dormi liniştită. Dacă tu îl iubeşti pe Alex, de ce nu l-ai invitat aici...” a spus Cristi.

După o serie de replici acide, taifunul a dispărut şi s-au aşezat toţi trei pe canapea pentru a ajunge la un deznodământ:

„Eu nu sunt supărată pe voi. Nu aveţi nicio vină, eu sunt de vină. Eu nu am nimic cu Alexandra, mie îmi place de ea. Te-ai gândit că poate ce am făcut sus a fost aşa. Aţi venit voi în locul meu şi aia e. Ce să fac acum, să plâng şi ce?” a spus Mădălina.

Poate că între cei trei s-au clarificat lucrurile, dar cert este că etichetele au fost puse pe capul lui Cristi şi al Alexandrei, de ceilalţi concurenţi de la „Dragoste fără secrete”, fiind de părere că nu a fost corect ce i s-a întâmplat Mădălinei.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest