Cristi Pulhac are planuri mari pentru viitorul lui copil: „Dacă o să fie talentat, o să-l susțin necondiționat”

 

O cunoaște pe Raluca de 11 ani, iar de 6 ani cei doi formează oficial un cuplu. Deja fostul dinamovist își face planuri să devină tată și a conturat deja cum își va ajuta copilul în viață.

 

Cristi și Raluca Pulhac s-au căsătorit în urmă cu 6 ani. După ce a agățat ghetele în cui, fotbalistul a participat la o serie de show-uri TV, cum ar fi Splash – Vedete la Apă. Cei doi și-au făcut o serie de planuri, iar în viitorul apropiat este plauzibil ca familia să se mărească. În exclusivitate la Antena Stars, Cristi Pulhac a dezvăluit ce planuri are atunci când va deveni tată, cum dorește să-i ghideze celui mic pașii în carieră.

 

Fostul fotbalist a declarat că-și va susține copilul necondiționat în tot ceea ce întreprinde, însă dacă va remarca faptul că acesta nu ar avea cum să-i calce pe urme cu siguranță va încerca să-l reorienteze pe alt drum. Cristi Pulhac nu vrea să îl oblige pe viitorul lui copil să facă ceva, doar pentru că el și-ar dori să urmeze o anumită carieră.

 

„Toți fotbaliștii care au făcut băieți au încercat să-i dea la fotbal. Dacă o să fie talentat, o să-l susțin necondiționat, dacă eu îl văd într-un fel că scârție puțin, nu o să fac greșeala ca să-l împing mai departe, doar de dragul meu de a ajunge fotbalist. Dacă o să fie fată, influenceriță, glumesc. Sunt destul de strict, mai ales că sportul, în general, m-a învățat să-mi țin niște limite”, a mărturisit Cristi Pulhac, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest