Cristi Tănase a dat în mintea copiilor! Cu ce a schimbat mingea de fotbal/ VIDEO

 

Au apus vremurile când făcea spectacole la fiecare ieșire în club. Acum s-a așezat la casa lui și a devenit un familist convins. Cristi Tănase, căci despre el este vorba, a fost surprins într-o ipostază de senzație de paparazzii Spynews.ro.

Chiar dacă pandemia de coronavirus i-a făcut pe fotbaliști să ia o pauză de la minge, ei bine, iată că unii dintre ei au găsit tot felul de activități pentru a-și petrece timpul. Este și cazul lui Cristi Tănase, care a înlocuit mingea de fotbal cu o trotinetă, iar paparazii Spynews.ro au surprins imagini spectaculoase cu sportivul.

Îmbrăcat lejer într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou negru, Cristi Tănase a fost surprins în timp ce se plimba cu trotineta pe străzile din Capitală și pare că îl distrează maxim noua jucărie. Din imaginile surprinse de cei mai vigilenți paparazzii se poate observa cum se bucură mai ceva ca un copil și nu se derajează să se dea din drum, nici atunci când este claxonat de mașini.

Fotbalistul nostru s-a plimbat o bună perioadă cu noua jucărie și se poate observa cu cât entuziasm a făcut acest lucru, chiar și așa, mingea de fotbal rămâne „jucăria” principală a lui Cristi Tănase!

Va avea un băiețel

”Mi-aş dori să îi placă fotbalul. Şi vreau să îi placă să meargă la fotbal, nu să îl forţez eu. Nu aş vrea să îi pun eu mingea în mână şi să îl trimit la fotbal. Mi-aş dori să aibă talent.", povestea el, cu ceva timp în urmă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest