Cristi Tănase, primele explicații după ce a apărut cu dinții sparți și sânge la gură, în fața ușii: „Soția dormea, nu a auzit telefonul”

 

Fostul decar al echipei lui Gigi Becali a oferit primele declarații după ce a fost filmat stând pe jos, în dreptul ușii de la intrare.

 

Cristi Tănase a fost filmat într-o situație aparent jenantă: stând pe jos, în fața unei uși, cu dinții sparți și sânge la gură. Fostul fotbalist a spus că a fost filmat de portar, că sângele este urmare a unei intervenții stomatologice și a mai precizat că nu a putut intra în apartamentul său întrucât soția dormea și nu a auzit telefonul.

 

”Unde să fiu, am ajuns și eu acasă și am așteptat să-mi deschisă soția. Așteptam și eu să mi se deschidă ușa și m-am pus pe jos! Am așteptat două minute, un minut și pe urmă a venit și m-a fimat portarul de acolo! Aoleu, am dinții provizorii, mi-a curs sânge, ceva de genul! Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, a spus Cristi Tănase la Antena Stars.

 

La finalul anului trecut, fostul sportiv a fost prins drogat la volan. „Cristian Tănase a fost depistat seara trecută, conducând sub influența drogurilor, de către polițiștii biroului rutier Pitești. Fostul fotbalist, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu.

Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, susțin sursele din cadrul poliției.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest