Cristi Tănase și soția lui așteaptă decizia magistraților! Fostul fotbalist a ratat botezul fetiței lui

 

Fostul internațional român așteaptă cu sufletul la gură un nou verdict al magistraților pentru a ști dacă are dreptul sau nu să-și vadă copila.

Cu ceva timp în urmă, judecătorii au stabilit un ordin de protecție, prin care Cristi Tănase nu s-a mai putut apropia de soție și fetița lor pe o perioadă de 12 luni. Fostul fotbalist a făcut apel și a prezentat noi probe, sperând ca această interdicție să-i fie ridicată.

Între timp, din cauza interdicției de a se apropia de familie, cel poreclit „Dodel” a ratat botezul micuței Celine Maria. La vremea respectivă, adică prin mai, pe rețelele de socializare soția lui Cristi Tănase posta un mesaj cu subînțeles, ce emana optimism.

Plină de emoție. În ochii mei se citesc oboseala și tristețea în acest moment special. Totuși, în mijlocul acestor sentimente apăsătoare, simt o rază de speranță. Știu că fiecare zi este o nouă oportunitate pentru a ne construi o viață frumoasă împreună.

Iubirea necondiționată pe care o simt pentru fiica mea îmi dă puterea să merg mai departe. În fața noastră se deschid noi drumuri, pline de promisiuni și de posibilitatea unui viitor mai luminos. Te iubește mami, Celine-Maria”, a scris Adina Maria, pe rețelele sociale, la final de mai.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest