Cristian Boureanu, iubit sau babysitter pentru Laura?

 
+2 click pentru
galerie

Sătul să facă naveta săptămânal, Cristian Boureanu şi-a mutat iubita în Bucureşti. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată, iar Laura spune că a început să se acomodeze cu viaţa agitată a Capitalei.

El un bărbat matur şi romantic, ea tânără şi de o frumuseţe răpitoare. Nici nu-i de mirare cum de Laura Dincă i-a furat inima lui Cristian Boureanu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care înaintează cu paşi repezi. De curând, politicianul şi fotomodelul s-au mutat împreună.

"M-am acomodat foarte bine. Eram obişnuită cât de cât cu Bucureştiul. Îmi e puţin mai greu pentru că, în fiecare zi mă confrunt cu aglomeraţia, drumul spre şcoală, mă trezesc mult mai devreme.

Au fost zile în care m-a dus şi el la şcoală, dar nu. Se trezeşte şi îmi face cafeaua şi micul dejun. Câteodată mă ia, depinde de câtă treabă are şi el. Încercăm la prânz să luăm masa împreună sau să mergem la un film sau la o piscină. După ajungem acasă şi stăm cu cea mică. (n.r. Ioana, fiica lui Cristi Boureanu) Avem o relaţie foarte liniştiă, frumoasă. În weekend ieşim peste tot, mergem să mâncăm, mergem la club, mergem cu cea mică la film," a spus Laura Dincă, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Obişnuită să aibă marea la picioarele ei, Laura nu are de gând să petreacă prea mult timp pe asfaltul încins din Capitală.

"Vine vara şi am vorbit cu Cristi să stăm mai mult pe la Constanţa pentru că o să fie plaja lângă," a mai spus Laura.

Află mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest