Cristian Boureanu, pregătit să meargă din nou în faţa altarului! Viitoarea soţie a făcut anunţul

 

A fost părăsit de două neveste, dar a treia oară se gandeste că e cu noroc. Cristian Boureanu e pregătit să meargă din nou în faţa altarului, iar cea care l-a dat de gol a fost chiar viitoarea soţie. Tânăra a lăsat totul la vedere. 

Până acum, am putea spune că Boureanu nu a fost tocmai cel mai norocos om din lume când a venit vorba de mariajele sale... căci ambele s-au sfârşit trist. Dar, după cum zice vorba că "a treia oară e cu noroc", se pare că fostul politician este decis să repete experiența.

Aşadar, după ce prima lui "aleasă" l-a părăsit pentru nașul lui de căsătorie, iar cea de-a doua i-a dat papucii, Cristian Boureanu pare să vrea să meargă, din nou, mai hotărât ca niciodată, la altar. De data aceasta, aleasa inimii fostului politician pare să fie nimeni alta decât Laura Dincă, tinerica lui iubită care a trecut, de curând, ca prin urechile acului, de examenul de Bacalaureat.

Lucrurile par să fie extrem de serioase şi, pare-se, deja Boureanu a făcut primul pas și a cerut-o de soție pe frumușica de care este amorezat. Chiar zilele trecute, i-a aşezat pe deget o bijuterie suspectă.

Ei, păi nu ştie Boureanu cum să îşi surprindă iubita? Nu degeaba... Laura e foarrrtteee îndrăgostită şi se afișează acum cu o verighetă extrem de scumpă, realizată de una dintre cele mai mari case de bijuterii ale lumii. Tânăra nu ratează niciun moment de a poza , extrem de încântată de noul ei inel în fel şi fel de ipostaze, ca preţioasa bijuterie să fie în centrul atenţiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest