Cristian Cioacă și-a reluat activitățile zilnice

 

Cristian Cioacă va munci cu normă întreagă. Nu-l vom vedea pe teren, îmbrăcat în poliţist, deoarece nu intră în atribuţiile sale. După o şedinţă elaborată, superiorii din IPJ Argeş au stabilit şi sarcinile de care se va ocupa poliţistul acuzat că şi-a omorât soţia.

De azi a intrat în pâine! Şi ca să ştie sigur cu ce se va ocupa de acum înainte, a dat fuga la IPJ. Răspunsul superiorilor nu a întârziat să apară.

"Poliţistul nu va avea atribuţii în legătură cu publicul, nu va desfăşura activităţi de poliţie judiciară şi nici nu va avea drept de port-armament", au declarat superiorii lui Cioacă.

Polițistul va munci 8 ore pe zi, timp în care nu va îmbrăca uniforma, nu are voie să conducă, să interacţioneze cu publicul sau să poarte armă. În schimb, Cristian Cioacă este liber să părăsească localitatea şi chiar ţara oricând doreşte!

Cioacă și-a început săptămâna ca un tată grijuliu. Poliţistul acuzat că şi-a ucis soţia şi-a dus copilul la şcoală înainte de a se prezenta la muncă.

La ora 16.00, conştiincios, Cioacă a plecat acasă. La fel de tăcut. Ajuns acasă, poliţistul a avut o reacţie cât se poate de aşteptată şi-a luat la revedere de la echipa Antena Stars cu un zâmbet caracteristic.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest