Cristian Cioacă rămâne în închisoare. Cum a vrut fostul soț al Elodiei Ghinescu să scape de pedeapsă

 

Cristian Cioacă a cerut să fie eliberat condiționat din închisoare, însă Judecătoria Pitești a respins cererea fostului polițist. În 2024, acesta a fost condamnat la 15 ani și 8 luni pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu.

Cristian Cioacă a cerut judecătorilor să îl elibereze condiționat. Acesta a depus contestație și a așteptat decizia la Judecătoria Pitești.

Judecătorii au respins, însă, cererea lui Cioacă, așa că fostul polițist rămâne în închisoare.

El a ispășit doar trei sferturi din pedeapsa primită, iar cererea ar fi fost acceptată dacă ar fi executat 4.566 de zile de pedeapsă.

Fostul soț al Elodiei Ghinescu a primit zile de libertate pentru că a lucrat 685 de zile în penitenciar, dar și prin recurs compensatoriu. Așa a recuperat peste 300 de zile. Astăzi, judecătorii vor decide dacă va fi eliberat mai devreme sau nu.

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției, Elodia Ghinescu. Cadavrul femeii nu a fost găsit până acum, iar decesul fostei partenere a fost extrem de mediatizat în România.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest