Cristian Daminuţă, botez în plină pandemie de coronavirus! Nu vor anula evenimentul: „Îl vom face oricum” VIDEO

 

După ce au pus la punct toate detaliile pentru organizarea botezului micuţului nou-născut, cât şi a cununiei religioase, pandemia de coronavirus le-a dat peste cap toate planurile pe cap lui Cristian Daminuţă şi soţiei sale!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Cristian Daminuţă a mărturisit că deocamdată nu a luat nicio decizie în ceea  ce priveşte amânarea celor două evenimente grandioase, dat fiind că mai sunt două luni până la marea zi.

Chiar dacă la nivel naţional şi global, panica din cauza virusului din China s-a instaurat cu rapiditate, motiv pentru care toată lumea s-a baricadat în propriile case, Cristian Daminuţă şi soţia sa au decis să nu ia nicio decizie în pripă şi să mai aştepte, ca să vadă cum evoluează lucrurile între timp.

Iar dacă situaţia va fi la fel de îngrijorătoare, cei doi vor reprograma atât nunta, cât şi petrecerea de botez. Daar creştinarea nu va fi anulată sub nicio formă! Cristian Daminuţă a mărturisit că micuţul va avea parte de slujba de botez, doar petrecerea fiind cea care va avea de suferit în cazul în care lucrurile nu se liniştesc până atunci.

„Momentan nu ştiu nimic oficial, nu am vorbit nici cu patronul sălii unde vom avea evenimentul. Cred că încă este devreme pentru a luat o decizie în privinţa asta pentru că mai sunt două luni şi ceva. (...) Dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc, mai mult ca sigur, nu va mai avea loc niciun eveniment anul acesta, mă gândesc eu. Nu se pune problema de aşa ceva. Dacă vom fi nevoiţi în a luaa această decizie, în a amâna botezul şi nunta. Nu e nicio tragedie. Nu au intrat anii în sac. Botezul îl vom face oricum, dar mă referim că nu vom mai face petrecerea de botez.” a spus Cristian Daminuţă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest