Cristian Daminuță, despre împăcarea cu Mădălina: „A mai lungit firul la lesă cu 2 centimentri”

 

Fotbalistul a dezvăluit la Antena Stars care au fost motivele pentru care cei doi au fost în pragul divorțului. Ce a determinat împăcarea cu Mădălina.

 

Cu aproape două luni în urmă, Cristian Daminuță și Mădălina, deși se pregăteau să se căsătorească religios, au rupt relația. Despărțirea dintre fotbalist și mama copilului său, Dominic, a fost unu mai degrabă brutală. Bruneta îl acuza atunci pe Daminuță, prin mai multe mesaje postate pe Instagram, că ar fi fost agresiv, și mai mult decât atât iresponsabil. ”Acest tip de bărbat nu este în stare să țină o slujbă o perioadă mai lungă, învinovățind pe oricine altcineva și nerecunoscând că lenea și lipsa lui de interes sunt adevărata cauză”, este unul dintre mesajele postate de Mădălina.

 

Între timp, poate și de dragul lui Dominic, cei doi au revenit la sentimente mai bune unul față de altul. Cunoscutul fotbalist a mărturisit la Antena Stars care au fost motivele care puteau duce la divorț. Din spusele sportivului, geloziile brunetei ar fi cauzat ruptura, relația dintre ei fiind una bazată de restricții, sau cel puțin asta lasă de înțeles acesta.

 

„Au fost discuții minore care s-au transformat în discuții majore. Au plecat de la gelozii prostești din partea ei, care nu își aveau rostul. Ne-am dat seama pe parcursul acestei pauze că dacă vrem să ne meargă bine trebuie să ajungem la un numitor comun, în primul rând. Nu i-am dat niciun motiv. Dacă după doi ani nu îți prinzi iubitul/iubita cu ceva, cu discuții, conversații...Sunt convins că și ei îi scriu bărbați, dar odată ce eu am decis să fac pasul ăsta, să fac un copil, o familie, i-am demonstrat că sunt un băiat serios”, a declarat Cristian Daminuță, la Antena Stars.

 

El a afirmat că momente tensionate au existat și imediat după nașterea lui Dominic. Fotbalistul spune că cei doi își fac acum planuri de nuntă: „Eu când nu eram cu ea, eram cu copilul. Cand eram cu copilul, automat era și ea. Am luat în calcul și faptul că după naștere a avut o perioadă mai dificilă. La nervi spui vrute și nevrute. Ne-am dat seama că nu trebuie să ajungem la divorț. În momentul în care a venit pe lume și un copil, trebuie pus în balanță ce este cel mai bine pentru el. Ne gândim și la nuntă. Am rezolvat între noi, ca doi adulți care luptă să își crească copilul în cele mai bune condiții. Mă ținea cam din scurt, a mai lărgit firul la lesă vreo doi centimetri”, a mai adăugat Cristian Daminuță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest