Cristian Daminuţă, mai fericit ca niciodată! Fotbalistul a aflat sexul copilului!

 
+3 click pentru
galerie

Cristian Daminuţă este un bărbat împlinit şi are şi de ce! Este fericit atât pe plan profesional, cât şi pe cel personal. Recent, fotbalistul a aflat sexul copilului pe care iubita sa urmează să îl aducă pe lume.

Chiar dacă în dragoste nu a fost prea norocos, Cristian Daminuţă se poate declara un bărbat norocos. După ce a fost rănit de femeile din trecut, în numai câteva luni va putea să îşi strângă copilaşul în braţe. Vestea cea mare despre care va fi sexul copilului a fost dată chiar de Cristian Daminuţă pe una din retelele sociale, pe care este activ. Acesta a scris: „Este băiat”, iar comentariile cu urări de bine şi felicitări au apărut imediat.

Cristian Daminuţă, primele declaraţii după ce a aflat că va fi tată

"Am aflat miercuri, în urma unui control amănunțit. Am aflat că e în patru săptămâni, am fost foarte bucuroși, amândoi ne-am dorit. Abia așteptăm. După părerea mea, când există sentimente la mijloc între cele două persoane este rezultatul unei iubiri. Am fost foarte fericit, nu-mi venea să cred. Am aflat prima oară prin intermediul unui test de sarcină, apoi am mers la medicul specialist. Îmi doresc să fie sănătos, ce-o vrea Dumnezeu. Îmi doresc să fie băiat, îți dai seama, dar și o fetiță aș vrea.
Sunt foarte fericit, împlinit din toate punctele e vedere. Nu mă mai întorc în trecut, important e viitorul. Important e să încerci să îndrepți lucrurile rele din trecut pentru a fi bine în viitor. Ne completăm, ne sprijină, e acolo când am nevoie de orice chestie minoră. Lucrurile n-au mai mers, nu se pune problema de suferință, eu cu viața mea, nu mă mai interesează absolut deloc de trecut. Nunta va avea loc anul viitor, am discutat, dar nu amănunțit. Vom face înainte de naștere cununia civilă."
, a declarat Cristian Daminuță, la Star Matinal. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest