Cristian Daminuță și viitoarea soție s-au despărțit înainte de cununia religioasă! VIDEO

 

Cristian Daminuță și viitoarea soție au decis să meargă pe drumuri separate cu puțin înainte de cununia religioasă. Dacă în urmă cu doar câteva luni, oferea detalii despre evenimentul care părea destul de entuziasmat, iată că acum a aruncat bomba și a anunțat că nu mai formează un cuplu cu  Mădălina, mama copilului său.

Cristian Daminuță și Mădălina s-au despărțit, iar vestea a fost făcută chiar de celebrul fotbalist.  Sportivul a numit-o pe mama copilului său, „fosta soție”, fiind maniera în care a anunțat că nu mai formează un cuplu cu cea care i-a fost alături atâția ani.

Si chiar dacă în urmă cu doar câteva luni, Cristian Daminuță mărturisea că se pregătește să își unească destinul de cel al Mădălinei, iată că acum lucrurile s-au schimbat total între cei doi.

”Noi am avut totul stabilit, inclusiv rochia, inclusiv hăinuțele copilului, costumele mele, doar că după cum bine știți și voi, ba avem voie până la două noaptea, ba până la 12, acum ce citim pe Internet și auzim... s-ar putea să vină valul IV”, povestea Cristian Daminuță la Antena Stars.

Mai mult decât atât, celebrul fotbalist mărturisea și că își dorește să devină tătic pentru a doua oară, însă iată că ruptura dintre el și partenera de viață a fost total un aspect neprevăzut, schimbându-i total planurile.

”Copiii se fac acum, să fie unul lângă celălalt, apropiați ca vârstă. Nu îmi doresc să fie o diferență mai mare de 2-3 ani. S-ar putea să vină, nu se știe”, declara acum ceva timp fosta sa soție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest