Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, s-a afișat cu actuala iubită: „În iunie voi deveni bunic”

 

Medicul a fost prezent la petrecerea aniversală a lui Cristian Țânțăreanu și a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Bărbatul cu care Anca Țurcașiu a fost căsătorită mai bine de două decenii, dar de care s-a despărțit în 2020, Cristian Georgescu s-a afișat pentru prima dată alături de actuala iubită la mega-petrecerea organizată de afaceristul Cristian Țânțâreanu. Medicul a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, ce planuri de vacanță are.

"Anul acesta am fost în Deltă cu gașca noastră de prieteni, am fost vreo 22 de camere, prieteni mulți, ca de obicei. Am început cu dreptul ca să zic așa. A fost o petrecere minunată și de atunci o ținem tot așa. Acum ne pregătim să plecăm și într-o mică vacanță: Hong Kong și Coreea, trei săptămâni. Anul trecut am făcut Japonia o lună și anul ăsta, din Asia, asta a mai rămas. Am avut o dorință de a vedea în fiecare an câte un stat sau orașe din state și în general le-am făcut pe cele la distanță. În Europa nu prea am fost. Am zis să le fac acum la tinerețe pe cele la distanță și vedem mai târziu.", a spus Cristian Georgescu

Totodată, el a mai dezvăluit că Andreea, nora sa, este însărcinată și urmează să nască în curând. "În iunie voi devenit bunic. (…) Va avea o fetiță și să fie cu noroc.", a mai spus Cristian Georgescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest